پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم

در صورتی که تجربه پرستاری از کودک را دارید، احتمالا نکاتی را در رابطه با پرستاری از کودک مبتلا به بیماری خاص بدانید. یکی از این بیماری ها، بیماری اوتیسم می باشد. در پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم گاهی اوقات والدین از شما انتظار دارند نکات مهم برای پرستاری از این کودکان را بدانید اما در هرصورت، والدین وظیفه دارند نکات لازم برای پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم را به شما یادآوری کنند.

این راهنمایی های کوچک، برای پرستاری از کودک به شما کمک نمی کند و شما خود باید نکاتی را در رابطه با این نوع بیماری و طرز برخورد با بیماران مبتلا به اوتیسم به دست بیاورید. در ادامه 4 نکته مهم برای پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم را بیان می کنیم.

 

واکنش های کودک مبتلا به اوتیسم در هنگام شوک عصبی یا ناراحت شدن چیست؟

افرادی که به اسپکتروم اوتیسم مبتلا هستند، نمی توانند به راحتی ارتباط برقرار کنند. کودکان مبتلا به این بیماری، با دیگران ارتباط برقرار نکرده و قادر نیستند لغات را در جای مناسب به کار ببرند. بنابراین برای پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم باید رفتارهایی که نیاز کودک را نشان می دهند، بشناسید. این رفتارها می تواند شامل درآوردن صدای خاص، انجام رفتاری غیرعادی و یا دویدن باشد. شما باید در هنگام پرستاری در منزل از کودک مراقب رفتارهای وی بوده و عکس العمل های لازم را از والدین کودک بپرسید.

در هنگان عصبانیت و ناراحتی کودک، باید از اتاق آرامش یا اتاق ساکت که توسط والدین برای کودک مبتلا به اوتیسم در نظر گرفته شده است، استفاده کرد. کاربرد این اتاق برای مواقع لازم و کاربردی است و برای تنبیه کودک نباید از این اتاق استفاده شود.  به این نکته دقت کنید که کودک به خود تلقین می کند ویژگی های این اتاق، باعث آرامشش می شود. در صورت استفاده از این ویژگی ها در شرایط عادی، منجر به عادت کردن کودک به این اتاق می شوید و این اتاق تاثیر خود را از دست می دهد.

آرامش او می‌شود، بنابراین در صورتی که از این ویژگی‌ها در شرایط عادی استفاده کنید کودک به آنها عادت می‌کند و شما یکی از امتیاز‌های پرستاری کودک خود را از دست می دهید.

پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم

شناخت ابزارهای درمانی در هنگام پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم

در مورد ابزارهای درمانی که اینگونه خانوادها استفاده می کنند، بپرسید و روش استفاده از آن ها را بیاموزید. یادداشت برداری هنگام آموزش نکات را فراموش نکنید. این نکات می تواند به شما کمک زیادی کند.

شیوه بازی با کودک مبتلا به اوتیسم

در مواقع پرستاری از کودک مبتلا به اوتیسم در صورت دیدن رفتارهای عجیب از وی و یا افسرده شدن کودک، سعی کنید او را شاد کرده و بفهمید چه بازی هایی کودک را هیجان زده می کند. البته در جزئیات رفتار خود با کودک نیز باید دقت کنید. به عنوان مثلا ممکن لست کودک مبتلا به اوتیسم از نقاشی کردن لذت ببرد ولی دیدن نقاشی اش توسط دیگران، او را ناراحت کند.

بررسی تغییرات رفتاری کودک مبتلا به اوتیسم

در هنگام مراقبت در منزل از کودک مبتلا به اوتیسم، در صورتی که رفتارهای کودک تغییر کرد و یا دچار شوک عصبی شد، راه مناسب برای بهبود وضعیت کودک را پیدا کنید. برای این منظور باید رفتارهای مختلف کودک را یادداشت کرده و دلایل و راه حل های احتمالی آن را یادداشت نمایید. بررسی و شناخت رفتار کودک به بهتر شدن پرستاری از کودک کمک می کند.

یک پاسخ یا دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *